Veel gestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen van onze klanten
De definitie van White label Design is een ontwerp, of een website, app of tool dat wordt ontworpen door een bedrijf dat andere bedrijven met hun eigen branding mag verhandelen.
Ja, wij maken websites en webshops die voorzien zijn met jullie branding of die van de belanghebbende.
Onze designers werken graag met de styleguide van jullie bedrijf of klant zodat deze branding onder het design wordt genoteerd.
Online Agencies, Design Bureaus en vergelijkbare bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten om deze weder te verkopen met eigen branding.
Wij zijn iedere werkdag van de week geopend van 10:00 tot 16:00 uur.
We organiseren een kennismakingsgesprek waarin jullie de wensen rondom een project of een langdurige samenwerking presenteert. Op basis daarvan maken we een offerte op om vanuit jullie branding de deliverables aan te leveren.
Na de realisatie fase lopen we met elkaar de website of webshop langs om de puntjes op de ‘i’ te plaatsen. Na akkoord zullen wij het project opleveren per e-mail aan jullie.
We ontwerpen de designs voornamelijk in Figma maar als er een wens is voor een ander ontwerpprogramma dan is dit mogelijk. Het eindresultaat wordt gepresenteerd in een presentatie en natuurlijke de bijhorende ontwerpen.
Ja, al ons werk wordt gecoördineerd door een projectmanager vanuit huis. Deze werkt graag samen met een teamgenoot vanuit jullie bedrijf.
Doorgaans houden wij rekening met een ontwerptraject van 2 weken en een ontwikkelingstraject van 2-3 weken. Ook is het mogelijk om projecten met spoed (binnen 1-5 werkdagen) aan te vragen.
Voor ons ontwerptraject werken we met Figma en Adobe. Rondom de communicatie gebruiken we graag alles van Google. Ontwikkelaars hebben de vrijheid welke software zij gebruiken.
Dat is zeer verschillend en is naar wens van jullie.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nee, wij werken zelf hier niet mee. Maar we helpen graag om wel een geschikt iemand daarvoor te vinden.
Momenteel doen we dit nog niet maar binnenkort zal ook dit online komen.
Kleine bugs en files doen we vrijblijvend oplossen. Als er grotere oplossingen nodig zijn dan kunnen we werken met een uienkaart of op afspraak.