B2B Webdesign

B2B-webdesign voor het toetreden van nieuwe markten met white label webdesign diensten

Zorg voor nieuwe webdesign diensten binnen je bedrijf

Als creatief bureau, Online Agency of als een ander type agency die het webdesign wilt uitbesteden kom je vaak de term b2b-webdesign of white label webdesign tegen. Daarom is het relevant om onze opties te leren kennen.

Start nu met het uitbesteden van het visueel design of het maken van een WordPress websites uit aan onze professionals.

Bij ons staat ‘business-to-business’ dat simpelweg diensten leveren aan jouw bedrijf. Wij ontwerpen en ontwikkelen onder jouw logo en bedrijfsnaam om een professioneel design proces weg te zetten voor jouw klanten.

Aandachtspunten voor B2B Webdesign

Natuurlijk is het aanbieden van een webdesign via een ander bureau een andere manier van verkoop dan als je dit zelf zal doen, een B2B-webdesign zal immers gemaakt worden door externen. Maar dit zijn de belangrijkste redenen waarom je het niet moet laten als je wilt groeien of minder zorg wilt hebben:

Klanten willen alleen een goede website

In vergelijking met zelf de ontwikkeling in handen nemen of het webdesign uitbesteden, willen bedrijven gewoon een professioneel ontwerpproces en een mooi design met een juist werkende website.

De relatie met de klant

De relatie met bedrijven speelt een grote rol waarin het contact met elkaar zorgt voor onderlinge vertrouwen. Iets dat erg belangrijk is voor langere periodes. Bij b2b ontstaan er sneller hechtere relaties omdat de betrokkenheid kan worden vergroot. Daar is immers meer tijd voor.

Een toegewijd webdesign team

Ons design- en ontwikkel team staat dagelijks klaar om webdesign opdrachten en briefing op te pakken. Ook kunnen zij je klant en jouw bedrijf vrijblijvend begeleiden en adviseren rondom webdesign gerelateerde onderwerpen zoals User Experience design en het verhogen van de conversie.

B2B Marketing

In de webdesign sector zijn er vele bedrijven die verschillende digitale services aanbieden, onder andere online marketing zoals SEO, SEA en Content Marketing. Marketingbedrijven hebben vele klanten die graag hoger willen scoren in het organische zoekverkeer of via online advertenties. Dit wordt vaak gedaan door belangrijke zoekwoorden analyses en data verzameling om tot een nuttig marketingplan te komen. Door als marketingbedrijf een combinatie te maken met het aanbieden van webdesign kun je klanten een uitstekende klantbeleving aanbieden. Door het aanbieden van meer hulpmiddelen zullen de klantrelaties voor een langere duur kunnen worden onderhouden. Marketingbedrijven die B2B webdesign succesvol inzitten, zijn de bedrijven die weten hoe zij hun klanten vanuit eigen naam het beste kunnen helpen. Voornamelijk omdat het volledige webdesign en de marketingfunnel bij een dezelfde bedrijf kan worden afgenomen.
B2B webdesign marketing
design team b2b

Verschil tussen B2B Webdesign en een eigen design team

Het design proces voor B2B-webdesign in vergelijking met het hebben van een eigen design team is niet heel verschillend. Beide teams maken gebruik van verschillende creatieve technieken om een uitmuntende website neer te zetten. Maar starten met een eigen design team is vaak een stuk complexer. De ervaring is nog niet in huis dus daar moet naar opzoek worden gegaan en brengt het een hoop kosten met zich mee. Ook zal er in de beginfase van je bedrijf niet voldoende werk liggen om een fulltime designer aan te nemen dus zit je vaak vast aan een dure freelancer.

De beste B2B-webdesign services

Dit zijn een aantal van onze white label diensten die je kunt inzetten voor B2B-webdesign en zullen aansluiten bij de behoefte van jouw klanten.

Ons design team maakt het een stuk makkelijker om meer design opdrachten aan te nemen van je klanten of hiermee te starten. Hiermee kun je alle touchpoint ‘design’ uit het volledige ontwerpproces volledig binnen je bedrijf integreren, waaronder o.a. schetsen, wireframing, visual design en het maken van een prototype valt. Zo kan je bijvoorbeeld als marketingbedrijf ook aan de slag met het aanbieden van webdesign diensten. 

Wij bieden verschillende type webdesign pakketten aan om het maken van websites aan je klanten aan te bieden. Dit is een prachtige manier voor kleine bedrijven meer creatieve services aan klanten aan te bieden. Ons dev-team dat voor jouw bedrijf ter beschikking staat is in staat professionele WordPress websites en WordPress Webshops te bouwen.

UX Design is vooral noodzakelijk voor bedrijven die willen doorgroeien met hun klanten. User Experience design kun je inzetten om de klantbeleving op de klant website te verbeteren waardoor er bijvoorbeeld meer vertrouwen ontstaan en daardoor de conversie zal stijgen. Bovendien is UX Design op verschillende manier in te zetten zoals het laten maken van een adviesrapport op basis van een field-onderzoek of deskresearch. UX Design is een van de meest krachtige manieren om de klant website te laten groeien. Het zorgt dat de bezoeker van de website zich thuis zal voelen.

B2B Webdesign services

Met vertrouwen aan de slag met ons B2B-Webdesign

Onze B2B-webdesign services heeft al voor veel vertrouwen gewekt bij vergelijkbare klanten als van jouw bedrijf. Dit heeft ervoor gezorgd dat de relatie met de eindklant op hoog niveau is voor het lange termijn.