WordPress Ontwikkeling

WordPress Website

Eenvoudig beheren van een website.

Wil je een WordPress website?

Het is aan jou de keus om de dienst ‘WordPress Website’ op je website te publiceren, mondeling bij je klanten aan te bieden of de klant naar ons toe te verwijzen. In alle gevallen zul je een commissie ontvangen.

Ontwikkelen van een WordPress website

Maak gebruik van onze kennis voor het ontwikkelen van een WordPress website. Je klanten kunnen direct beginnen met aanbieden van informatie en diensten.

Waarom een WordPress website

Je klanten hebben toegang tot alles wat zij nodig hebben om de website van hun bedrijf te houden. Via WordPress kan de klant eenvoudig de website beheren en belangrijke informatie direct met zijn doelgroep delen.

Domein, hosting en onderhoud van de website

Het domein, hosting en onderhoud van de website kan via je eigen bedrijf lopen, via de klant of worden uitbesteed aan ons. Bij het onderhoud zorgen we er o.a. voor dat WordPress en plugins worden geupdate en de beveiliging van de website in orde is.

Een gebruiksvriendelijke WordPress website

We vinden het belangrijk dat de bezoeker een goede website treft en je klant trots kan zijn op het online visitekaartje. Alle WordPress websites zullen we maken op basis van een beschikbaar design of styleguide. Pagina’s waar geen ontwerp voor is gemaakt zullen een doorvertaling krijgen van de aanwezige elementen in het ontwerp.

Meer WordPress Ontwikkeling

WooCommerce Webshop

Laat een WordPress website maken voor je klanten

Leer meer over het aanbieden van onze diensten en bekijk hoe het werkt.