WordPress Ontwikkeling

WooCommerce Webshop

Eenvoudig beheren van een website.

Wil je een WooCommerce Webshop?

Het is aan jou de keus om de dienst ‘WooCommerce Webshop’ op je website te publiceren, mondeling bij je klanten aan te bieden of de klant naar ons toe te verwijzen. In alle gevallen zul je een commissie ontvangen.

WooCommerce Webshop

Wilt een website startklaar maken om het verkopen van producten en diensten? Onze ontwikkelaars en designers staan klaar om je jou of klanten te helpen.

Waarom een WooCommerce Webshop?

Het aanschaffen van WooCommerce in een WordPress omgeving zorgt ervoor dat je klanten eenvoudig alle producten kan beheren. Ook is het o.a. mogelijk om facturen, mailings, belastingen en verzendingen in te stellen. Je klanten kunnen zelf eenvoudig overweg met WooCommerce en WordPress omdat we gebruik maken van een makkelijke tool builder.

Domein, hosting en onderhoud van de webshop

Het domein, hosting en onderhoud van de webshop kan via je eigen bedrijf lopen, via de klant of aan ons worden uitbesteed. Bij het onderhoud zorgen we er o.a. voor dat WordPress, WooCommerce en andere benodigde plugins worden geupdate en de beveiliging van de website in orde is.

Een gebruiksvriendelijke shop in WordPress

Bezoekers willen een fijne ervaring beleven zodra zij online gaan winkelen. Een webshop met een slecht ‘UX Design’ zal daarom ook een laag conversiepercentage hebben. Alle webshops die we ontwikkelen zullen ondersteund zijn van een design of style guide. Indien er van een of enkele pagina’s een design aanwezig is zullen we huisstijl elementen hergebruiken.

Meer WordPress Ontwikkeling

WordPress Website

Laat een WooCommerce Webshop realiseren

Leer meer over het aanbieden van onze diensten en bekijk hoe het werkt.