Design & Content

Content Creatie

De inhoud van je website.

Content nodig op de website van je klanten?

Je kan ervoor kiezen om de dienst ‘Content Creatie’ op je website aan te bieden, mondeling bij je klanten te melden of je kan de klant naar ons toe doorverwijzen. In alle gevallen zul je een een commissie ontvangen.

Content creëren voor je klanten

Vaak laten klanten een website maken maar dan is er niet nagedacht over de content voor op de website. Na lancering van de website zie je dan een leeg ontwerp die afwijkt van het visual design. Met het creeren voor op de website zorgen we ervoor om je doelgroep te bereiken door middel van inspiratie en informatie. Vervolgens moet de doelgroep worden binnengehaald als lead.

Vormen van content

Er zijn verschillende soorten content voor op een website. De meest bekende content die iedereen zijn kennen zijn blogs, maar ook het maken van infographics, video’s en illustraties & afbeeldingen is content.

Social Content

Het maken van content voor op een website is dus gerelateerd aan wat de bezoeker op de website moet bereiken. Maar als eerst moet de bezoeker wel je op website landen! Vaak gebeurd dit door content dat we delen op Social Media zoals Instagram en Facebook. Ook met het maken van Social Content kunnen we je dus helpen.

Content Creatie in het Design Proces

Het maken van een Visual Design en content voor in het design gaat dus vaak samen. Echter zijn het wel twee verschillende disciplines omdat een designer bijvoorbeeld geen teksten schrijft. We adviseren altijd om content te laten ontwerpen voor op de website en socials maar het is ook mogelijk om eigenlijk content van de klant toe te voegen.

Andere diensten in de Design Fase

Visual Design

Social Content

Content nodig?

Wij helpen je met het maken van website- en social content