Design & Content

Visual Design

Visuele ontwerpen voor het oog en een fantastische ervaring.

Wil je een Visual Design laten maken voor je klanten?

Je kan ervoor kiezen om de dienst ‘Visual Design’ op je website te publiceren, mondeling bij je klanten aan te bieden of je kan de klant naar ons toe doorverwijzen. In alle gevallen zul je een een commissie ontvangen.

Een aantrekkelijk ontwerp

Het visual design is alles wat er nodig is om een aantrekkelijk ontwerp te maken voor de website. Het ontwerpen flows en de visuele uitingen voor een website zorgt voor een fijne online beleving. Al snel nadat we zijn gestart met het Visual Design van de website kunnen onze ontwikkelaars eventueel aan de slag met de ontwikkeling in WordPress.

Een gebruikerservaring in het design

Samen ontwerpen we een uniek digitale gebruikerservaring met een fijne gebruiksvriendelijkheid. We houden in het Visueel Design rekening met het lay-out, de typografie en de ruimte om de inhoud en content op de juiste manier vorm te geven. Verder vragen de designers zich af waarom ze een specifieke ontwerpkeuze maken en hoe dit in de huisstijl van de klant kan worden vormgegeven.

Het design proces

Een Visueel Design is vaak een proces met het maken van iteraties om het ontwerp steeds beter vorm te geven. Een sterk design is gebaseerd op een onderzoek en gebouwd op een concept, maar dit is natuurlijk niet verplicht en kan er ook worden gekozen om enkel een design te laten ontwerpen. Onze ervaring zorgt er in ieder geval voor om een goede gebruikservaring en een uitstekend ontwerp te maken.

Andere diensten in de Design Fase

Content Creatie

Social Content

Wil je een Visual Design?

Wij helpen je met het ontwerpen van een design met de wensen en behoefte van jouw klant.