Design & Content

Social Content

Content om volgers te inspireren.

Content voor de socials nodig?

Je kan ervoor kiezen om de dienst ‘Social Content’ op je website te publiceren, mondeling bij je klanten aan te bieden of je kan de klant naar ons toe doorverwijzen. In alle gevallen zul je een een commissie ontvangen.

Content voor Social Media

Breng Social content als oplossing om meer bezoekers op je website te ontvangen en verschillende touchpoints uiteen te zetten.

Waarom Social Content?

Een betrokken doelgroep op Social Media waarderen het om je content te volgen via meerdere kanalen zoals Instagram, Facebook en TikTok. Zelfs als je maar een kanaal zal bedienen, levert het potentiele klanten op die je anders zal hebben misgelopen. Alleen met Social Content is het mogelijk om interactie met je doelgroep op te bouwen.

Uitstraling naar buiten toe

Via content op Social Media kan een bedrijf de waarden communiceren die binnen het bedrijf centraal staan. Hierdoor krijgt het bedrijf volgers die waardevol zijn voor het bedrijf want zij hebben namelijk interesse getoond.

Hoe werken we aan content voor op Social Media?

We starten met een onderzoek om de doelgroep te leren kennen. We willen natuurlijk weten wie zij zijn en waar we hun op Social Media kunnen vinden. Als we ook een strategie hebben dan kunnen we starten met het maken van een contentplan zodat er consistent interactie met de doelgroep gemaakt zal worden. Na het eerste contentplan te hebben uitgespeeld starten we een analyse en gaan we op onderzoek uit hoe we het kunnen verbeteren.

Social Content in het Design Proces

Social Content is opgenomen in het design proces maar eigenlijk zal het niet thuishoren in het ontwerpproces van een website. We doen dit wel om het overzichtelijk te houden en omdat het maken van Social Content haar eigen design proces nodig heeft. Namelijk ook onderzoek, concept, design en publicatie!

Andere diensten in de Design Fase

Visual Design

Content Creatie

Wil je een Visual Design?

Wij helpen je met het ontwerpen van een design met de wensen en behoefte van jouw klant.