Online webdesign diensten om een passende website neer te zetten voor jouw aanbod.

Het maken en beheren van een website hoeft niet moeilijk te zijn, ook niet voor jou. Laat het maken ontwerpen en ontwikkelen van een website aan ons over.

Een oplossing voor het laten maken van een website voor bedrijven

We combineren het design en de ontwikkeling voor het maken van een gebruiksvriendelijke website. Neem contact op en leer onze project manager kennen. Samen nemen jullie de wensen door voor een website of webshop, stellen we een briefing op en sturen we de offerte toe. Na akkoord op de offerte zal het design proces starten aan de hand van wat je met de project manager heb afgesproken. De gemiddelde levertijd van een website is ongeveer 2 weken.
website voor bedrijven

Alle behoeften voor creatieve bureaus, verpakt in een white label design oplossing.

Als Creatief Bureau heb je de mogelijkheid om je eigen ‘Design Proces’ samen te stellen. Je kiest zelf de diensten uit die je aan jouw klanten wilt leveren: het proces mag per klant verschillen. Dus je kan bijvoorbeeld verschillende pakketten samenstellen voor op je eigen website. Ook is het mogelijk om klanten naar ons door te verwijzen, je ontvangt hiervoor een afgesproken commissie. Neem contact op met onze project manager om jullie werkwijze op papier te zetten.
samenwerken met agencies

De invulling van het design proces heb je zelf in de hand. Afhankelijk van de wensen en doelen zal het design proces per klant en project er anders uitzien. In de basis zal een design proces altijd met een onderzoek beginnen om vervolgens verder te gaan met concepting, design en ontwikkeling. De diensten die per fase worden ingezet zullen dus afhankelijk zijn van verschillende factoren zoals prijzen, tijdsbestek, bestaande informatie, wensen en doelen.

Hebben we nog niet eerder samengewerkt? Dan heb je recht op een gratis ontwerp voor een desktop homepage. Dit lijkt ons een goede eerste kennismaking om te ontdekken of onze samenwerking de juiste is. Indien je tevreden ben over het design dan zullen we kosteloos de feedback verwerken.

Voorbeeld Web Design Traject
Van een creatief idee naar een volledig web design en alles daartussenin, maak je design traject zoals je zelf wilt.

Onze expertises

Strategie & Merk

Diensten

UX & Conversie

Diensten